пʼятницю, 3 липня 2020 р.

"Щастя", "Сміх", здоровий "Сон" - і "Досить істерик"!


6-го липня святкуємо Всесвітній день поцілунків,
а 8-го липня маємо День родини. 
Погодьтеся, ці свята пов’язані нерозривно.










 

День сім'ї присвячений любові, взаєморозумінню, гармонії і вірності. 

А Всесвітній день поцілунків покликаний нагадати людям про прості задоволення, які вони відчувають під час такої близькості.




Поцілунок - один із способів вираження людських емоцій. В залежності від контексту і деталей виконання може виражати широкий спектр почуттів: любові, пристрасті, прихильності, поваги, привітання, дружби і удачі, і багатьох інших. А у родинному колі вирують саме такі, навіть, більші почуття. Так що все взаємопов’язано :)

Карантин став важким випробуванням для людських стосунків, емоційних станів, родинних почуттів. Але карантин закінчується рано чи пізно і людям потрібно виходити із кризових психологічних станів, шукати консенсуси і варіанти позитивного спілкування.


Як зберегти родину, не втратити близькість і довіру рідних, поліпшити емоційний стан, зняти напругу у відносинах і до того ж "психологічно підковатися"? У цьому вам можуть допомогти корисні і цікаві книги. А вони в нас є!

Чудову підбірку "психологічної" літератури маємо у центральній бібліотеці ім.Т.Шевченка.

Що таке "Щастя"? "Сміх"? "Сон"? Як діє "Наш дивакуватий мозок"? І яке "Майбутнє розуму"? Що таке "Емоційний інтелект"? Як співвідносяться між собою "Речі і люди"? "Чому виникають конфлікти"? І взагалі - "Досить істерик"! Бо існує "Витончене мистецтво забивати на все"!

Мабуть ви вже здогадалися, що все це - назви "психолого-емоційних" книжок, які чекають на вас у читальному залі центральної бібліотеки ім. Т. Шевченка.

Перегляньте які книжкові цікавини ми маємо - і по закінченню карантину мерщій приходьте за ними до бібліотеки! 




Немає коментарів:

Дописати коментар