вівторок, 17 червня 2014 р.

"Книга в тренді": Проект МС УБА

Не варто томити улюблені книги на полицях під пилом, випустіть їх у світ та спостерігайте за подорожжю серцями читаючих!

 

В межах підтримки книгочитання членами Молодіжної Секції УБА було організовано буккросинг «Книга в тренді», метою якого є поширення вільного книгочитання.

Наразі буккросинг функціонує між членами Молодіжної секції УБА та постійно поповнюється новими книгами. Всі книги, які функціонують в межах даного буккросингу відмічені спеціальними наліпками з логотипом Секції та QR-кодом групи "Вконтакте".

Ознайомитись з «вільними» для читання книгами та дізнатись де знаходиться цікаве для Вас видання, щоб взяти його на прочитання, Ви можете на сторінці проекту в соцмережі "Вконтакте".  Тут формується база буккросингу та відображаються коментарі читачів. 

Для того щоб замовити собі екземпляр духовного чтива потрібно залишити коментар у групі ВК під фото відповідної книги, і Вам обов’язково відпишуть та повідомлять, в кого книга перебуває і як її можна отримати.  

Якщо Ви маєте книгу, яку хочете відпустити в світ, залиште її фото у альбомі групи, підпишіть місце знаходження книги, наклейте на книгу логотип Секції з QR-кодом  та чекайте, коли знайдеться бажаючий вдячний читач.

В найближчих планах розвитку проекту – встановлення стаціонарних полиць буккросингу в бібліотеках учасників МС УБА.

Джерело: Проект МС УБА «Книга в тренді»





Немає коментарів:

Дописати коментар