вівторок, 1 вересня 2015 р.

«БІЛІНГВА» Павла Кричевського


Нещодавно у відділі літератури з мистецтва нашої бібліотеки
відбулася творча зустріч з поетом та перекладачем
Павлом Кричевським під назвою «БІЛІНГВА»




Павло Кричевський - уродженець м. Ромни Сумської області, але вже 20 років мешкає у Серпухові Московської області. Закінчив факультет іноземних мов Сумського педінституту. Складає вірші із студентських років.

Плодом творчої дружби з поетом з Рівного Анатолієм Криловцем стала книга взаємних перекладів «Бабочкин рай» (П.Кричевський) / «Птаху судилися крила» (А. Криловець), яку було презентовано на зустрічі у бібліотеці.
 
Також пролунали авторські вірші та переклади зі збірок «Новые мифологии» та
«Ехо/ Эхо» у виконанні Павла Кричевського. 





У зустрічі взяли участь студентські друзі Павла Ігор Касьяненко та Сергій Кононенко (м.Київ), а також викладач англійської мови Ріта Вікторівна Сергієнко, які поділилися своїми спогадами. 





Пролунало кілька пісень на вірші Павла у виконанні автора музики, сумчанки Ольги Козаченко («Поезд», «Ночная бабочка», «Птица» та інші) та пісня «Как всё переплелось» , яку співав Сергій Кононенко.




Усі кошти від продажу книг автора і благодійні пожертвування, зібрані на вечорі, були передані на лікування 15-річної Саші Казанджієвої.





Дві нові книги поета отримала в дар наша бібліотека, так що скоро всі бажаючі читачі зможуть ознайомитися з ними. Запрошуємо!  :)




Тетяна Лебідь,
зав. відділом літератури з мистецтва ЦМБ ім. Т.Шевченка

Немає коментарів:

Дописати коментар