четвер, 31 березня 2016 р.

Фонтан казок - щоб напувати мрії!

 

Повість про перше кохання )

 




Бібліотеки Сумської міської централізованої бібліотечної системи отримали чудовий подарунок від видавництва "Фонтан казок" - 10  книг Оксани Лущевської «Вітер з-під сонця».


«Фонтан казок» – молоде київське видавництво. Його мета – «творити казки добрі, мисливі, пізнавальні, українські, сучасні, креативні», а головне – «звернені в майбутнє». Гасло видавництва: «Фонтан казок – щоб напувати мрії!». Головний редактор – поет і дитячий письменник Іван Андрусяк.

Завдяки прекрасній акції «Бібліофонтан» від цього видавництва українські бібліотеки мають змогу вигравати безкоштовні комплекти дитячих книжок.


Нам пощастило натрапити на спеціальну пропозицію «Фонтану казок» – бібліотеки Сумської ЦБС отримали 10 екземплярів повісті Оксани Лущевської «Вітер з-під сонця».


Сподіваємося, що книга знайде свою дорогу до читацьких сердець. Бо в ній для цього є все: і свіжий солоний вітер з моря, і літні дощі, і перше кохання, і наївна романтика, і впевненість у тому, що горе обов’язково коли-небудь закінчується, і тоді приходить щастя.

Недарма цей твір отримав спеціальну відзнаку журі  премії
ім. Корнейчука - «за тонке психологічне змалювання підліткового характеру».

Щиро вдячні Книжковому клубу «Бібліофонтан» і Оксані Лущевській за чудовий подарунок для наших юних читачів!!!


Устименко Н.,
чит. зал ЦМБ ім. Т.Шевченка

Немає коментарів:

Дописати коментар