неділю, 29 квітня 2018 р.

Весняні "ПОСИДЕНЬКИ"


Розквітає земля, а з нею і весняний настрій членів клубу “Посиденьки”, які по цій порі активно займаються своїми садами, городами, прибиранням прибудинкових територій.


Враховуючі сезонні клопоти невтомних членів клубу, бібліотекарі абонементу центральної бібліотеки ім.Т.Шевченка запропонували корисну інформацію щодо охорона природи, здоров’я людей, природних ресурсів, переробки сміття тощо.

Щоб підняти гарний настрій присутнім членам клубу “Посиденьки”, бібліотекарі представили відеоекскурс з історії танцю, бо 29 квітня весь світ відмічає Міжнародний день танцю – свято музики, танців, гарного настрою, який вперше відбувся в 1982 році. 





На членів клубу чекав несподіваний сюрприз- виступ колоритної самодіяльної групи “LetbaLet” з гумористичною танцювальною композицією “Моряки”. Яскраві, стилізовані костюми, постановка і виконання складного танцювального малюнку визвали у присутніх непідробний захват і щирі оплески.





На цьому засіданні всі привітали члена клубу “Посиденьки” Ларису Іванівну Гриценко з зайнятим ІІ місцем у загальноміському гумористичному конкурсі “Не сумне місто Суми” в номінації “Авторські гумористичні твори”. Вона з задоволенням прочитала свої вірші з “перчінкою”.






Завершила тематичний коктейль засідання зоосторінка, актуальна з настанням тепла: “Комарі - це… . І як з ними боротися”.
 




Ось такою видалось остання, перед літніми канікулами, зустріч членів клубу “Посиденьки”.

Чекаємо всіх восені!

Немає коментарів:

Дописати коментар