понеділок, 22 квітня 2019 р.

Добросусідські "ПОСИДЕНЬКИ"



Сусіди є у всіх – в людей, тварин, країн, планет…
Має сусідів і кожний відвідувач клубу «Посиденьки». Саме принципам і засобам досягнення добросусідства в квартирі, домі, на дачі ми і присвятили наше квітневе засідання. 





Для вирішення складних і конфліктних ситуацій члени клубу зможуть тепер скористатися слушними порадами від психологів і полісменів, а також приєднатись до участі в Європейському Дні Сусідів.




Свято проводиться кожної останньої п`ятниці травня. В минулорічному його проведенні взяло вже участь 30 мільйонів людей в 50-ти країнах , і тому таку популярну форму налагодження міжособистих стосунків можна рекомендувати і українцям. 


 


Ми ознайомили членів клубу з досвідом організації цього європейського свята в домі, на вулиці, в саду. Адже провести його нескладно. Головне, щоб сусід-учасник свята приніс на загальне застілля страву власного приготування і взяв з собою гарний настрій.





Психологи радять відноситись до конфліктів з сусідами з гумором і по-філософськи. Тому для членів клубу прозвучали анекдоти, бувальщини і мініатюри відомих гумористів в відеосюжетах.




Доречною для весняного засідання стала тема оздоблення веранд, бесідок високорослими рослинами для створення затінку і затишку.



 
 


В запропонованій інформації ми розповіли, як ці питання ландшафтного дизайну можна вирішити за допомогою високорослих рослин. І наочно показали в відеосюжетах вигляд місць відпочинку, прикрашених ліанами і декоративними бобовими. 




Закінчив засідання клубу «Мистецький фен-шуй» - історико- оглядова розповідь про полотна майстрів пензля 19-20-го ст., які мали незвичайну долю і містичний вплив на своїх власників.

  


Ми вітаємо членів клубу «Посиденьки» з наступаючими святами і чекаємо на майбутні і зустрічі восени. 


Алла Білокур, 
абонемент для дорослих ЦМБ ім. Т.Шевченка

Немає коментарів:

Дописати коментар