четвер, 9 липня 2020 р.

Хто на новеньке? Новинки від українських видавців у нас в бібліотеці


Шановні друзі! 

Поспішаємо порадувати любителів української 
(і не тільки) романтичної літератури. 
Отримали партію книжок від “Клубу книжкового дозвілля” і пропонуємо їх вашій увазі.





Всі ці книги є на дорослому абонементі центральної міської бібліотеки ім.Т.Шевченка та більшості бібліотек-філій Сумської міської бібліотечної системи.


Знайомтесь, оцінюйте, складайте власний список бажань – і приходьте в бібліотеку. Літні новинки чекають на вас!





Усе починалось як звичайна забавка. Леся розмістила на сайті знайомств свою анкету, щоб допомогти подрузі заманити багатого кавалера... Доля проведе Лесю через чимало випробувань, аж поки вона дізнається правду, яка відкриє серце…

 
 
І в пустелі ростуть квіти У свої сорок два Наталя вповні пізнала гіркий присмак несправедливості... Тепер від вибору Наталі залежить життя того, хто приніс їй стільки болю. Яким буде рішення жінки? Як повернеться її життя далі?..






Кохання, що спалахнуло між Віталією та Родіоном було приречене. Вчителька та учень — що тепер люди скажуть? Але ані осуд близьких, ані зневага чужих не спинили почуттів...

Але втеча не завжди означає свободу. Бо найстрашніша в’язниця, з якої не можливо втекти — у нас самих…

















Поки гетьман зайнятий війною, усіма забутий Юрась Хмельниченко, піддавшись на вмовляння свого дядька Якима Сомка, організовує проти Виговського змову. Ситуація в країні стає напруженою. Чим обернеться для України прагнення волі?






У Миргороді планує весілля Роман Кажанівський, його наречена Ліза мала б радіти… якби не цей холод між ними. Натомість вона все частіше думає про Ярослава, кузена Романа та господаря маєтку «Гніздо Кажана». 







Міжнародний бестселер від однієї з найулюбленіших письменниць Туреччини. 

Сельва, дочка одного з останніх оттоманських пашів, може вийти заміж за будь-кого, але молода жінка бачить тільки Рафаеля Альфандарі, сина придворного лікаря-єврея. Вони йдуть проти волі двох сімей, одружуються і біжать в Париж, почати нове життя. Однак коли до Франції вдерлися нацисти, турецькі дипломати придумують сміливий план — як вивезти Сельву з чоловіком, а також сотні інших євреїв, до Туреччини.

Немає коментарів:

Дописати коментар