вівторок, 3 листопада 2020 р.

Хобі дарує радість життя

Створення прикрас своїми руками - захоплююче заняття для дітей, особливо для дівчаток. Кожна дитина прагне створити своїми руками особливу, оригінальну річ. Бісероплетіння - завдання не з легких, а як результат щаслива дитина з власно виготовленим «шедевром». 

 

 


Цікаво і незвично виглядають прикраси з бісеру - різноманіття кольорів дає величезний простір для творчості. Крім того, можна зробити подарунок власними руками для близької людини, наприклад мами чи бабусі.


В'язання гачком та спицями - це не просто рукоділля, це справжня магія! Навчитися плести гачком та спицями нескладно, якщо уважно ознайомитися з описом основних прийомів і освоїти їх на практиці.

 

Сучасне в'язання - це політ необмеженої фантазії у виборі матеріалів, фасонів і візерунків. За допомогою в'язання створюються чудові речі від плетіння звичайного шарфика до створення оригінальної сумочки.

 


Для шанувальниць джинсового одягу пропонуємо книги, які допоможуть зробити новий джинсовий одяг неповторним і стильним, а зі старого виготовити щось зовсім ексклюзивне. Ви дізнаєтеся, як розшити і подовжити джинси, нашити вставку або кишеню, виготовити практичну і красиву скатертину для пікніка, кухонний фартух, пляжну сумку, домашні тапочки і багато іншого.



Після закінчення карантину юнацький абонемент ЦМБ ім. Т Шевченка чекає на своїх юних рукодільниць! :)


Світлана Дубовик,
зав. юн. абонементом ЦМБ ім. Т.Шевченка

Немає коментарів:

Дописати коментар