середа, 14 грудня 2022 р.

Груднева зустріч "Грані"

11 грудня у центральній бібліотеці ім. Шевченка відбулася чергова зустріч членів літературно-мистецького клубу "Грань".  

 

 







В рамках заходу відбулися "Сковородинські читання". Завідуюча дорослим абонементом бібліотеки Антоніна Колієнко ознайомила присутніх із творчістю видатного  українського філософа. З великою цікавістю знайомились з книгами Григорія Сковороди із бібліотечного фонду. 

 


Ірина Булахова і Богдана Гусак декламували свої вірші, присвячені поету. Олександр Сердюченко розповів про портрети філософа. 

 


Також учасники клубу приділили увагу творчості поетів, народжених у грудні: класиків Олександра Олеся і Миколи Куліша, футуриста-новатора Михайля Семенка.

 


На зустрічі була презентована нова книга Ольги Нестеренко. 

 


Гарний настрій літераторам подарував музичний виступ Тетяни Черепової і Сергія Борща, які виконали пісні на вірші Надії Фурзенко ("Безмежний світ" , "Зустріч", "Люблю") і пісню на вірш Богдани Гусак, присвячений Олександру Олесю. 

 


Значна увага на заході була приділена обговоренню підготовки видання нової збірки "Грані слова".Вирішили публікувати свої поезії у групі "Грані слова" з метою отримати відгуки. Темою видання запропонували слова "Хто сказав, що Слово не воює?" 

 


І традиційно кожен член клубу декламував свої нові твори.


Чірка Інна,
прес-секретар клубу "Грань"

Немає коментарів:

Дописати коментар