четвер, 19 липня 2018 р.

Серіал по книзі Владислава Івченка



Добра новина для шанувальників пригод і детективів! 

Телеканал ICTV придбав права на екранізацію українського історичного детектива нашого земляка Владислава Івченка «Найкращий сищик імперії на службі приватного капіталу».



За сюжетом роману, колишній філер Київського охоронного відділення Іван Карпович Підіпригора, після виходу у відставку, купує хутір. Він збирається вести спокійне життя провінційного землевласника. Та спокій йому дуже швидко набридає, тож Іван Карпович охоче починає займатися розслідуваннями та стає приватним детективом, а потім – і зіркою пригодницької літератури.

Базовою для серіалу стане «Найкращий сищик імперії на службі приватного капіталу». Всього предбачаються 8 серій.


«Я дуже щасливий, хоча й розумію, що попереду багато роботи. Я беру участь в написанні сценарію та буду співпрацювати з режисером. Дуже хочеться не схибити. Сценарії раніше писав, за один, навіть, отримав диплом Коронації слова. Але це перший серйозний проект під виробництво. Настрій у канала – зробити якісний продукт. Сподіваюся, що нам все вдасться»,
«У нас велика читацька аудиторія, я вірю в те, що якщо полюбили мій текст, то полюблять і картинку...", – говорить Владислав Івченко.


 А ось що думає продюсер телеканалу ICTV:
«… Іван Карпович Підіпригора – це український Джеймс Бонд і Шерлок Холмс в одній персоні. Наше завдання – якісно перенести весь цей авантюрний дух України початку ХХ століття на екран. Аби глядачі полюбили Карповича і його пригоди, так, як їх люблять читачі».


Більшість книг Владислава Івченка із серії про Івана Підопригору, а також інші книги цього автора, є в бібліотеках Сумської міської бібліотечної системи.

Тож запрошуємо наших користувачів ознайомитись із пригодами цього харизматичного героя, узнати, як він знаходить вихід із заплутаних ситуацій та які приймає рішення.  Це українські пригоди українського героя, і можливо, ви впізнаєте в них себе, свої думки і погляди.

Книги нашого земляка Владислава Івченка, чекають на вас в нашій бібліотеці!



Немає коментарів:

Дописати коментар