вівторок, 24 липня 2018 р.

І знову про Владислава Івченка



Приємна новина: книга нашого земляка, письменника Владислава Івченка "Два пасинки Митрополита" увійшла до довгого списку книжок номінації "Література для дорослих" конкурсу "Еспресо. Вибір читачів".









Книжкова премія "Еспресо. Вибір читачів" представляє довгий список книжок номінації "Література для дорослих". За вихід у фінал змагатимуться 48 художніх книжок українських авторів.
Зміст книги: Вихованці Митрополита Шептицького – Теофіл Володимирський та Іван Великодній – щойно закінчили духовну семінарію. Іван розпочинає служіння в далекому гірському селі, а закоханий Теофіл зволікає з висвяченням й залишається у Львові поруч із Митрополитом. Страждання й смерть, що прийшли з Другою світовою, кардинально змінюють цінності й переконання героїв, а врешті – і їхні долі. Жорстокі вбивства, несподівані зради, ігри з совістю, погрози й шантажі штовхають Івана й Теофіла на важкий шлях.Чи вдасться побороти зло силою віри чи доведеться взяти до рук інакшу зброю – питання, до якого пасинки Митрополита зовсім не готові.

Протягом червня оргкомітет конкурсу отримав 139 заявок від 26 видавництв на участь у конкурсі. Після ретельної перевірки їх на відповідність вимогам, до участі в конкурсі вийшли 99 книжок, із них 48 представляють номінацію “Література для дорослих”.

Далі трійку найкращих визначить професійне експертне журі конкурсу.

Зауважимо, що роман Владислава Івченка "Два пасинки Митрополита" є у фондах всіх бібліотек Сумської МЦБС. Ви можете взяти книгу і познайомитись із цим твором автора, а також його іншими творами.

Книги багатьох номінантів, такі, наприклад,  як "Інтернат" Сергія Жадана, "Мазуркевичі" Дарини Гнатко, "Не озирайся і мовчи" Макса Кідрука, "Троща" Василя Шкляра та інші також є в наших бібліотеках.

Тож, приходьте, читайте, голосуйте - вибір за вами! :) 

📗 Ознайомитись із списком у номінації “Література для дорослих” (книги, розраховані на аудиторію віком старше 18-ти років) можна на сайті "Еспресо TV"

Немає коментарів:

Дописати коментар