понеділок, 23 лютого 2015 р.

Володіти іншою мовою – мати другу душу


Розмовний клуб «Humpty Dumpty»  - англійська легко та невимушено 




Нещодавно на базі Центральної міської бібліотеки ім. Т.Г. Шевченка відбулося чергове засідання нового проекту під назвою «Англомовний дискусійний клуб «Humpty Dumpty».


 

Ідейні натхненники говорять, що бажання створити клуб прийшла раптово в буденній розмові.
«Вирішили спробувати, до того ж це чудова можливість поліпшити свою англійську, навчитися вільно висловлювати думки та розуміти один одного. Це чудово, адже зараз можна спостерігати, що переважна більшість людей розуміє мову, та щось сказати доволі важко», - говорить одна із засновниць клубу Наталка.
Варіантів відвідування клубу – незліченна кількість! Можна приходити на кожне заняття, можна лише на одне. Можна влаштовувати собі «розгрузочні» від домашніх справ дні чи яскраві свята-подарунки… 


Варіантів тематик – ще більше! На заняттях ми будемо дискутувати на споконвічні теми батьків та дітей, сучасних звичаїв, про все цікаве та незвичайне, що оточує нас.

У програмі: ігри, перегляд фільмів, майстер-класи англійською, зовсім трішки важливої граматики та інших цікавинок. 

 

Як говорив Карл Великий, володіти іншою мовою – мати другу душу. Тому англомовний клуб має стати надійним місточком у засвоєнні англійської та розвитку нашої душі, розумінні особливостей інших націй, що не менш важливо. 


Цей проект може бути цікавим для тих, хто все знає, але «мовчить», чи бажає просто не забути те, що вже знає, має вільний вихідний і хоче провести його з користю.

Не пропусти свій шанс поліпшити знання мови та знайти нових друзів!

Тетяна ЮХТА

Немає коментарів:

Дописати коментар