четвер, 26 лютого 2015 р.

Зроби цей світ добрішим!


Молоді бібліотекарі Сумської міської бібліотечної системи
дуже вдало провели акцію до Дня спонтанного прояву доброти
«Зроби цей світ добрішим!!!»




Це свято усмішок, позитиву, обіймів та добра, чого нам так не достає у тривожному сьогоденні. Посланці доброти - бібліотекарі, пропонували городянам робити безкорисливі гарні справи, добрі вчинки, підіймали гарний настрій.


Перехожим пропонували зазирнути у «Скриньку доброти», з якої вони могли дізнатись, що ж гарного їх чекає у найближчому майбутньому.



Чарівна Фея свята спілкувалася з дітлахами, їх батьками, дарувала цукерки, побажання та закликала робити добро кожного дня! 


 


Волонтери пропонували перехожим написати своє розуміння доброти та побажання, а також роздавали флаєри із добрими справами та маленькі подарунки.


 




Родзинкою заходу стала фотоакція "Полювання на посмішку", яку бібліотекарі та волонтери провели за безпосередньої допомоги сумського професійного фотографа Олексія ЦЕЛИКА. Городянам пропонували залишити свою посмішку на згадку про цей чудовий день, а фотомитець вдало ловив ці добрі моменти.






За це ми щиро дякуємо майстру художнього фото!!! Результати "фотополювання" ви можете побачити, переглянувши наш відеоролик:


 


Ми сподіваємося, що людям сподобалося отримувати подарунки, щасливі посмішки та побажання, які зроблять наш світ добрішим і яскравішим!




Мамай Світлана,
головний методист Сумської ЦБС

Немає коментарів:

Дописати коментар