середу, 25 березня 2015 р.

Вічна слава героям!


«Вічна слава героям!» - збірка-реквієм загиблих наших земляків з Сумщини
на Майдані та в АТО з лютого 2014 по лютий 2015 рр.
з’явилась в міських бібліотеках м.Суми





Сумські журналісти газети «Панорама» 12 березня ц.р. презентували свій проект – видання збірки історій «Вічна слава героям!» в Сумській центральній міській бібліотеці ім.Т.Шевченка.

Видання унікальне, це - журналістський волонтерський проект по вшануванню світлої пам’яті загиблих Героїв, які жили поруч з нами на Сумщині. 

Ця збірка, надрукована тиражем 3 тисячі примірників, безкоштовно передається авторами до бібліотек, шкіл та інших навчальних закладів нашої області з метою патріотичного виховання молоді.



Частина примірників розповсюджується в обмін на благодійні внески на користь поранених бійців АТО через громадський фонд «Суми». Тож наші бібліотекарі одразу на презентації зібрали 891 грн. 

Велика подяка авторам – журналістам Тетяні Голуб, Олексію Сікорському та іншим, які знайшли рідних, знайомих, однокласників, тобто, відшукали історії загиблих і їх фото.



Подяка за те, що «рвуть» своє серце - не втомлюються розповідати про них і йдуть до людей, в колективи, щоб люди знали наших героїв і щоб ніхто не залишився забутим. Деякі історії потрібно ще доповнити, знайти фотографії декого із загиблих. Журналісти будуть раді такій допомозі.

З цих питань, а також з питань отримання цієї збірки, організації зустрічі з авторами тощо, потрібно звертатись за телефоном 099-7701-557 до Юлії Левківської.


Мартюшова О.В.,
заступник директора Сумської ЦБС 

Немає коментарів:

Дописати коментар