неділю, 5 квітня 2015 р.

Рюкзак для сміху в бібліотеці


"Летом и зимою горною тропою
с песней мы в поход идем...
Дождь нам не помеха,
мы всегда для СМЕХА
запасной рюкзак несем..." 




Саме під таким епіграфом в секторі мистецтв Центральної міської бібліотеки ім. Т.Г. Шевченка відбувся «Вечір гумору», який організували учасники Сумського клубу мандрівників.

Тож не дивно, що головним атрибутом заходу став звичайнісінький туристичний рюкзак з незвичайним вмістом: з усмішками, жартами, анекдотами, веселими піснями і призами. 

Учасники клубу не тільки згадували кумедні випадки, що траплялися з ними в мандрах, а й приймали участь у вікторині: придумували веселі назви до смішних світлин.

Родзинкою вечора став виступ гостей клубу мандрівників – студентів театрального відділення СВУМіК ім. Д. Бортнянського. Олександр Синянський, Анастасія Картава та Дар’я Єфименко, читаючи гуморески Остапа Вишні, вразили глядачів своєю експресивністю, артистизмом та майстерністю

Анастасія Картава
Дар"я Єфименко
Олександр Синянський

Щирі оплески глядачів викликали запальні виступи членів молодіжної студії КАП «Булат» Олександра Козинця, Антона Кукси та наймолодшого виконавця Вадима Таранюка, які представили декілька гумористичних пісень. Надзвичайно влучно, в тему вечора, прозвучала у виконанні Вадима «Пісня про туриста». 

Антон Кукса
Вадим Таранюк

Відомий сумський поет Ігор Касьяненко, давній друг Клубу мандрівників, теж не залишився осторонь і прочитав свої гумористичні вірші.

Ігор Касьяненко

Цілу купу позитиву і веселощів подарували присутнім члени КАП «Булат» Євгенія Торопова, Алла Титаренко та Сергій Борщ.

О. Козинець, А. Титаренко, Є. Торопова
С. Борщ
С. Борщ і О. Козинець
Кожна гумористична пісня у їх виконанні ставала справжнім міні-спектаклем. Тож вдячні глядачі щедро нагороджували кожного з виконавців оплесками.

Олена Кузьміна,
сектор літератури по мистецтву

Немає коментарів:

Дописати коментар