понеділок, 26 жовтня 2015 р.

Олексій Бардін - жонглер слів, образів і звуків


"Нова хвиля авторської пісні " в нашій бібліотеці



25 жовтня в секторі мистецтв Центральної міської бібліотеки ім. Т.Г. Шевченка відбулася творча зустріч з Олексієм Бардіним...


Олексій БАРДІН – поет, музикант, яскравий представник «нової хвилі авторської пісні». Народився в Мелітополі, тривалий час проживав в Полтаві, останні роки мешкає в Санкт-Петербурзі. За фахом він педагог. Пише пісні на власні вірші і чудово їх виконує. Олексій лауреат і дипломант багатьох українських та російських фестивалів авторської пісні.
Єдиний концерт в Сумах з цією неординарною і обдарованою людиною відбувся в нашій бібліотеці за сприянням Алли Титаренко, відомої в місті учасниці КАП «Булат».



Колишній полтавчанин полонив численних глядачів невимушеною відкритістю і з легкістю затягнув присутніх шанувальників авторської пісні у світ своєї музики.

Окрім гарного і сильного голосу, яким досконало володіє, Олексій має безперечний драматичний талант. Всі його пісні дивовижно різноманітні – це сповідь людини, або крик душі, а іноді дотепний жарт.




Кожна з них – окремий світ, цілий спектакль зі своїм настроєм, своїм характером: «Ангел и бес», «Виниловая пластинка», «Говорит радио «Мексика», «Плюшевое серце»… Олексій Бардін представив також і декілька гумористичних пісень, написаних для «незнятих кінофільмів»: «Мери Поппинс, до свиданья навсегда», «Пираты Азовского моря», «Ветер свободы».


Насичена, півторагодинна зустріч пройшла як одна мить. Сповнена позитиву і життєвої енергетики програма не залишила байдужим нікого з присутніх.


Т. Лебідь, О. Кузьміна,
відділ мистецтв ЦМБ ім. Т. Шевченка

Немає коментарів:

Дописати коментар