понеділок, 2 листопада 2015 р.

День читача в бібліотеці

 

1 листопада в Центральній міській бібліотеці ім. Т. Г. Шевченка
відбувся «День читача»




Метою проведення «Дня Читача» є привернення уваги населення до книги та читання, підвищення ціннісного статусу книги і розвиток інтересу до читання, підтримання авторитету читаючої людини, зміцнення зв'язку поколінь, формування нового образу бібліотеки.




В рамках Дня читача відвідувачі бібліотеки могли безкоштовно записатись до книгозбірні. На кожного десятого читача чекав приз.




Також цього дня бібліотекарі читального залу провели гру «Знайди приз в періодичних виданнях»




Читач Силюк Володимир Іванович отримав приз, який знайшов у періодичному виданні.




Володимир Іванович подарунком був дуже задоволений і на знак подяки погодився на невеличке інтерв"ю на тему "Чому Ви ходите в бібліотеку":
"Ходжу у вашу бібліотеку тому, що тут дуже симпатично і затишно, спокійна, ненав"язлива атмосфера, яка дозволяє і почитати, і в Інтернеті поспілкуватися, і про всі світові новини дізнатися та обговорити їх із знайомими та, навіть, і з бібліотекарями.
Завжди приємні, усміхнені жінки, гарні книжки, багато цікавої періодики. До того ж, я полюбляю кінокласику, і тут за допомогою Інтернету маю змогу до неї долучится, а також знаходити потрібні аудіо та відеоресурси, відвідувати віртуальні екскурсії по різніх цікавинках світу.
Отже - бібліотека для мене - це, можна сказати, друга домівка, в яку із задоволенням приходжу майже кожний день. Ви дуже потрібні нашому місту і городянам, особливо тим, у кого з різних причин багато вільного часу і вони знають, що у вашій бібліотеці завжди знайдуть собі заняття за смаком. Бажаю успіхів вам у такій корисній справі!"
Ми щиро вдячні Володимиру Івановичу за теплі слова подяки і сподіваємось, що так же про нашу роботу вважає переважна більшість читачів :))

До речі, в цей день до нашої книгозбірні записувалися цілими читаючими родинами - батьки, діти, бабусі з дідусями, і, звичайно, онуки. Всього записалися 95 користувачів та відвідали бібліотеку 221 осіб.

Чекаємо на всіх бажаючих кожного дня і, звичайно, наступного Дня читача!
 

До зустрічі в бібліотеці! ;)))




Лаврик Л.М., Жиренко М. В.,
читальний зал ЦМБ ім. Т. Шевченка


Немає коментарів:

Дописати коментар