неділю, 21 лютого 2016 р.

"ПОСИДЕНЬКИ": з гумором і піснею


Лютнева зустріч клубу






Приємною зустріччю з відомою в Сумах людиною порадували ми членів клубу цього разу. Завітала до нас заслужена журналістка України, працівник газети «Сумщина», Геренко Світлана Василівна.


Більше 100 її гумористичних творів в різні року публікувались в журналах «Дніпро», «Прапор», «Перець», газетах «Літературна Україна», «Молодь України». Звучали гуморески і на радіо в передачах «Від суботи до суботи», «А ми до вас в ранковий час». Вона – в числі авторів колективних збірок «Одноперчани» і альманаху «Сумщина».




Справжнє задоволення ми отримали від майстерного виконання авторкою гуморесок, тостів, присвячень, гороскопів з її книжок «За життя веселе і кохання шалене» (2005), «Прощальное танго моей журналистики» (2010) та «Ласкаво просимо! Гумору підносимо» (2015).

З оптимізмом прозвучало і побажання С.В. Геренко всім членам клубу «Посиденьки»: «Тримати усмішку – і весь світ ваш!». 




Талановитими жінками завжди пишалась Україна.

У 2016 році відзначається 110-та річниця від дня народження уродженки Харкова, відомої співачки, актриси театру і кіно Клавдії Іванівни Шульженко. Непростий у неї творчий шлях, чудові пісні і яскраві сценічні образи.



Розказані слухачам маловідомі факти біографії Клавдії Шульженко в повній мірі розкрили її і як людину-митця, і як звичайну жінку з особистим життям, уподобаннями і бажаннями.




Гармонічним доповненням до почутого стали відеосюжет «Як уходять кумири» і відеоконцерт пісенного репертуару Клавдії Іванівни Шульженко.

Програма засідання клубу закінчилася екскурсією до виставки чудових робіт сумської художниці Анни Черненко «Об ангелах с любовью…», яка експонується в читальному залі нашої бібліотеки.

А потім були обмін враженнями від почутого і побаченого, найкращі побажання і сподівання на нові цікаві зустрічі на бібліотечних «Посиденьках». 


А. В. Білокур, абонемент для дорослих ЦМБ ім. Т. Шевченка

Немає коментарів:

Дописати коментар