четвер, 2 червня 2016 р.

Володимир Голубничий віддав шану тренеру Василю Полякову



Володимир Голубничий відкрив меморіальну дошку
на честь свого тренера Василя Полякова
 

 




Сьогодні, 2 червня – день народження відомого атлета, двократного олімпійського чемпіона Володимира Голубничого. В цьому році він святкує 80-річний ювілей. Ім’я Володимира Степановича відоме в усьому світі. Ми пишаємося тим, що один із найкращих майстрів спортивної ходьби в історії легкої атлетики наш земляк. 


З нагоди ювілею видатного спортсмена в місті запланований ряд заходів. На одному з них була присутня делегація з Центральної міської бібліотеки імені Т. Г. Шевченка.



Так сталося, що день народження Володимира Голубничого співпав з днем пам’яті його першого тренера Полякова Василя Іполітовича, який виховав цілу плеяду талановитих спортсменів.

Сьогодні відбулося відкриття меморіальної дошки на честь заслуженого тренера Радянського Союзу та України, яка розташована на будинку, де жив Василь Іполітович по вулиці О. Олеся.




На цьому заході був присутній найзірковіший з його учнів – Володимир Голубничий. Про свого тренера ювіляр сказав, що не уявляє своєї долі без його підтримки, яка завжди допомагала перемагати гіркоту поразок.




У присутніх була нагода привітати Володимира Голубничого із славним ювілеєм.




Ми теж скористалися цією можливістю і подарували ювіляру квіти та наше видання із серії «Відомі люди нашого міста» - «Легенда спортивної ходьби: Володимир Голубничий», присвячене його непересічній особистості, та побажали йому міцного здоров’я, родинного щастя, гарного настрою і всіляких гараздів. 


Світлана Острога,
відділ довідково-інформаційної роботи та маркетингу ЦМБ ім. Т. Шевченка

Немає коментарів:

Дописати коментар