середу, 22 листопада 2017 р.

Ірина Береза та Вадим Козловський: граняни приймають вінницьких гостей



Двадцятого листопада члени клубу «Грань» у приміщенні центральної бібліотеки ім. Шевченка, приймали незвичайних гостей. На запрошення Ірини Булахової та Олени Макарчук - завітали гості з Вінниці – відоме подружжя - потеса Ірина Береза та фотохудожник – Вадим Козловський. 





Гості привезли з собою щойно видану збірку – «Счетчик дней» - плід їхньої спільної праці протягом року, презентація якої відбулась того дня. Сумчани були приємно вражені високим рівнем майстерності авторів. 



Були продемонстровані слайди малюнків Вадима Козловського (виконані в графічному стилі), які вигідно прикрасили цю збірку. 


 

А спілкування з Іриною пройшло в формі діалогу – автор читала свої твори та відповідала на запитання слухачів, яким дуже імпонувала її стійка громадянська позиція та небайдужість до подій, що нині відбуваються в країні. 



Ірина – переселенка з Криму, тому ця тема для неї дуже болюча і знайшла відображення в віршованих рядках. 



Потім граняни познайомили гостей зі своєю поезією, тож спілкування відбулось в дружній, затишній атмосфері.


До речі, гостям дуже сподобалось приміщення нашої бібліотеки. Як сказала Ірина: "Це одне з найкращих місць, де нам довелось побувати – вельми затишне, і дуже привітний персонал".


Тож вони висловили свою вдячність за допомогу в технічному забезпеченні всім працівникам і, зокрема, куратору літературно-мистецького клубу "Грань" Колієнко Антоніні Василівні.

Була також подарована книга з авторськими побажаннями. Тож сумчани вже найближчим часом зможуть ознайомитись із нею у відділі дорослого абонементу центральної міської бібліотеки ім.Т. Шевченка.



Щиро дякуємо нашим вінницьким гостям за приємні враження від професійного мистецького спілкування і бажаємо подальших творчих успіхів. Сподіваємось на нові дружні зустрічі!


Ірина Булахова,
літературно-мистецький клуб "Грань"

Немає коментарів:

Дописати коментар