четвер, 30 серпня 2018 р.

"Сила книг" від Младена Пенева


Книги - це пристрасть і велика сила. Всі погодяться, що змусити прочитати те, до чого душа не лежить, просто неможливо. Таке читання не принесе задоволення і буде схоже на бій з друкованим недругом. 






Але якщо ви вибираєте собі книгу до смаку, з першого листа ви потопаєте в ній, розчиняючись в новому світі і живучи життям головних героїв.




«Сила книг» (The Power of Books) - це серія фоторобіт Младена Пенева, талановитого графічного дизайнера з Болгарії.




В своєму фотопроекті "The Power of Books" Младен Пенев показав, наскільки сильними та вражаючими можуть бути книги – звісно, у гіперболізованому вигляді. Принаймні, поки що від книги ще ні в кого не вибухала голова.



Художник створив свій фотопроект ще в 2005 році для Віденського університету прикладних мистецтв, і  зараз фантастичні і креативні фотокартини автора є частиною колекції цього університету.




Проект «Сила книг» наочно демонструє те, як людина може бути повністю поглинена читанням, навіть не помічаючи того, що відбувається навколо.





Адже відомо, що книги, на жаль, втрачають популярність, їх читає все менше і менше людей, тому таким оригінальним способом болгарський фотохудожник Младен Пенев робить рекламу книжки, як джерела інформації, намагаючись змусити молодих людей не забувати про те, що в книгах вони можуть придбати чималі знання.



Немає коментарів:

Дописати коментар