середу, 13 лютого 2019 р.

Книги до Дня святого Валентина


До Дня закоханих,
який святкують 14 лютого,
добірка ресурсів про книги,
які розкриють всі можливі відтінки любові









💗 10 українських книг у подарунок до Дня святого Валентина

Погодьтеся, на День закоханих книга буде чудовим приємним сюрпризом, адже саме вона багата історіями про чистою і пристрасною, щасливого і нещасливого кохання. Вашій увазі ми пропонуємо десять книжок українських авторів, які напевно порадують вашу обраницю.

💕 Найкращі книги про кохання, які треба прочитати до Дня Святого Валентина

Відомий український письменник та літературознавець Ігор Бондар-Терещенко ... назвав книжки про кохання, які подарують віру в любов. У всіх книжках цього огляду, з якими варто відсвяткувати День всіх закоханих, герої шукають свою кращу половину. Іноді це відбувається у найнеймовірніших місцях – від космосу до круїзного лайнеру – хоча, зазвичай кохання виявляється набагато ближчим.

💓 День Святого Валентина: шість яскравих книг про таку різну любов


До Дня закоханих, який святкують 14 лютого, журналісти сайту "24" зробили для вас добірку неймовірно цікавих книг, які розкриють для всі можливі відтінки любові.

💗 10 книг про любов до Дня закоханих


Читати про кохання треба завжди, а не тільки до Дня Святого Валентина. Пропонуємо вашій увазі 10 книжок, які стануть чудовим подарунком коханим і рідним до 14 лютого.

💖 Ліки від суму: любовні книги до Дня Святого Валентина

Це світлий і прекрасне свято любові. Так чому б нам не прочитати відмінну книгу про кохання? Кожна дівчина любить хороший роман для душі. Це відмінний спосіб розслабитися і відпочити. Уявіть, ви сідаєте в зручне крісло перед каміном, закутують у теплий плед і поруч ставите чашку гарячого какао … Ідеальний вечір. А найголовніше — ви відкриваєте цікаву книжку і насолоджуєтеся нею. 











Немає коментарів:

Дописати коментар