пʼятницю, 30 серпня 2019 р.

Книга з доповненою реальністю: Макс Кідрук "Доки світло не згасне"

Хто із шанувальників пригодницького жанру не знає Макса Кідрука? Питання риторичне. 
І ось - добра новина для шанувальників його творчості. 






Вже зовсім скоро (10 вересня) у Києві відбудеться перша презентація нової книги автора "Доки світло не згасне". 

У місті Суми презентація в рамках всеукраїнського туру письменника на підтримку нового роману пройде 21 жовтня у приміщенні Конгрес-центру СумДУ.

Ця книга є продуктом нових технологій - з унікальним мобільним додатком та доповненою реальністю.

Про книгу:

Сестри Рута й Індія, попри незвичні імена, проживають цілком буденні життя: Індія навчається на лікаря, Рута закінчує одинадцятий клас. Усе раптово змінюється, коли через нещасний випадок гине наречений Індії. Раніше близькі сестри віддаляються, звинувачуючи одна одну в тому, що сталося. І саме тоді, коли, здавалося б, із конфлікту вже не виплутатися, Рута виявляє, що здатна впливати на реальність у снах. Невдовзі в її сновидіннях з’являються химерні тіні, і що ближче вони підступають, то дужче мерхне світло довкола дівчини. За нестримним бажанням повернути колишнє життя Рута не помічає, як кожен наступний сон стає дедалі темнішим.


Про автора:

Макс Кідрук — український письменник, мандрівник і популяризатор науки. Автор книжок «Не озирайся і мовчи», «Жорстоке небо», «Твердиня», збірки оповідань «Заради майбутнього» та фантастичної дилогії «Бот». Два з трьох його останніх романів — «Зазирни у мої сни» і «Де немає Бога» — входили до короткого списку премії «Книга року ВВС». Твори перекладено польською, російською, німецькою та чеською мовами. 

Джерело


😀👆 Акцентуємо, що бібліотеки Сумської МЦБС мають багатий вибір книг Макса Кідрука (знайти по Електронному каталогу) на різні смаки - від технотриллерів до тревелогів. Отож, приходьте, читайте, формуйте свій власний погляд на літературу. Чекаємо! ;)


📹 А в якості родзинки, подарунок від наших бібліографів - відеоогляд книги Макса Кідрука "БОТ"





 

Немає коментарів:

Дописати коментар