понеділок, 9 грудня 2019 р.

Різдвяна аудіоісторія від Тіни Кароль


Напередодні новорічних свят відома українська співачка випустила аудіокнигу для дітей
"Різдвяна історія".










Формат аудіокниги вперше в Україні виходить у стрімінговому сервісі AppleMusic.

У дев’яти розділах цього особливого видання Тіна Кароль виконує колядки, щедрівки та розповідає про Різдво у доступному та цікавому для найменших слухачів форматі. Книжку "Різдвяна історія" співачка озвучила разом з бренд-войсом каналу "1+1" Сергієм Могилевським.

Тіна Кароль розповіла:
 "В Україні формат дитячої аудіокниги відсутній. Водночас за кордоном він популярніший від музики й відмінно працює в освітніх цілях. Наприклад, завдяки аудіокнижкам у школі, мій син Веніамін дорогою додому закріплює пройдений за день матеріал. Він надихнув мене на запис такої книги для українських дітей та школярів, впевнена, він теж буде із задоволенням слухати "Різдвяну історію". В певному сенсі, я зробила її заради нього, щоб не забував рідну мову, поки перебуває в Англії.
Думаю, ця книжка сподобається багатьом діткам в Україні, адже вона розповідає про боротьбу добра і зла, про те, що в цьому житті є протиріччя, суперечки, але ніколи не можна здаватися, і завжди треба йти до своєї мети", - йдеться у повідомленні в акаунті співачки на Fаcеbook.
Варто зауважити також, що GOOGLE визначив п’ять найкращих аудіокниг 2019 року.
Серед яких:
  • Становлення" Мішель Обами;
  • "Витончене мистецтво забивати на все" Марка Менсона;
  • "Відкрий себе і життя" Гері Джон Бішоп:
  • "Гра престолів: пісня льоду й полум'я" "Гаррі Поттер і Філософський камінь"

Немає коментарів:

Дописати коментар