неділя, 13 вересня 2020 р.

Книжка за день – це реальність: книга "Прорив у швидкості читання..." у нас в бібліотеці!

Зверніть увагу, наші любі читачі! 

До фонду центральної бібліотеки ім.Т.Г.Шевченка надійшла цікава книга “Прорив у швидкості читання. Книжка за день – це реальність”, автор якої фахівець зі скорочитання Пітер Камп. 

 

 

 

Він понад 20 років досліджував це питання, створив власну компанію Peter Kump Reading Consultants і давав поради представникам Білого дому, працівникам багатьох корпорацій і приватним особам.

Книга просто знахідка для любителів читання!

Камп Пітер. Прорив у швидкості читання. Книжка за день – це реальність / пер з англ. Валерії Глінки. - 2-ге вид. – К.: Наш формат, 2019. – 336 с.

 Що може дати вам ця книга?

  • Ви дізнаєтесь, як читати розумніше й ефективніше…
  • Ви знатимете, коли читати швидше, а коли – повільніше. Дізнаєтесь про “фокуси” хороших читачів…
  • Вас шокуватиме те, наскільки швидко ви зможете поглинати інформацію.
  • Ви дізнаєтеся секрети письменників, які відкриють вам очі на письменницькі шаблони, що, своєю чергою, дасть вам змогу навчитися читати ще швидше.
  • Ви також дізнаєтесь про різні способи читання – так, їх більше, аніж той один, який ви знаєте.
  • Чотири розділи присвячені тому, як навчитися читати, як це робити краще і швидше, використовуючи нові методи, які допомогли учням і студентам отримати найкращі оцінки за половину часу, який витрачали інші.
  • Якщо ви навчитеся читати газети “миттєво”, то зможете читати більш ніж одну на день або два журнали на тиждень.

“Прорив у швидкості читання” – книга, яка представляє абсолютно нову техніку самонавчання із завданнями та вправами. Тут ви знайдете всі теорії та техніки, яких навчають на найкращих курсах зі скорочитання, а також нові способи, які автор розвинув сам у процесі роботи…

 

Немає коментарів:

Дописати коментар