вівторок, 22 грудня 2020 р.

7 хвилин про Суми: Історія Нового року від Юлії Лесіної

Шановні друзі!

Продовжує свою роботу наш віртуальний проєкт: онлайн-читання "7 хвилин про Суми" і його автор і постійна ведуча Понкратова Людмила. 

 


 

Основна мета цього ресурсу - через художню літературу познайомити читачів з краєзнавчими цікавинками, творами сумських поетів, письменників, публіцистів, присвячених рідному місту.

Як жили сум’яни у минулому, чим цікавились, як розвивались Суми, як про місто пишуть наші сучасники тощо.

Вийшло вже шість випусків проєкту. ми познайомили читачів із творчістю Юрія Анатолійовича Добровольського (спогади про дитинство та юність), читали вірші відомих сумських поетес Надії Позняк та Надії Фурзенко, представили книгу "Голодомор на Сумщині у спогадах очевидців" (упоряд. С.В. П’ятаченко).

Сьомий, останній в цьому році випуск - новорічний. Ми пропонуємо почитати книгу Юлії Лесіної "Суми. Подорож у минуле", оповідання "Історія Нового року", а також екскурс в історію ялинкових іграшок.

Книга є у фондах майже всіх бібліотек-філій та центральної бібліотеки ім. Т.Шевченка і містить багато цікавих оповідей про минуле нашого міста. Її сміливо можна рекомендувати для сімейного читання.

Бажаємо всім приємного перегляду і запрошуємо до співпраці! А також чекаємо на ваші відгуки та коментарі! :))





Немає коментарів:

Дописати коментар