вівторок, 8 лютого 2022 р.

Презентація збірки "Грані слова"

Нарешті! 

У затишній залі центральної бібліотеки ім. Т.Г. Шевченка відбулася презентація п’ятого випуску збірки «Грані слова», виданої ще на початку 2021 року. 

 

 

Присутні автори: Ремньов Микола, Симоновський Віталій, Нестеренко Ольга, Булахова Ірина, Пігуль Зоя, Травнікова Лариса, Сокіл Тетяна, Фурзенко Надія читали свої твори, а також твори тих, хто не зміг прийти на зустріч. 

 

 


Перше слово ведуча Фурзенко Н.І. надала Колієнко Антоніні Василівні, яка сім років курирує клуб "Грань".



У своєму виступі Антоніна Василівна нагадала історію клубу, видатні події у житті гранян, зазначила, що концепція клубу залишається незмінною: представляти читацькому загалу кращі твори, підтримувати дружнє творче спілкування, вшановувати пам'ять друзів, що відійшли у вічність. 

 


 

Однією з найкращих рис гранян є бажання самовдосконалення:

"Наш клуб має таку назву не випадково. Як майстрові, котрий огранює коштовний камінь, треба бути обережним і точним, щоб з'явився справжній витвір мистецтва, так і письменникові слід уважно ставитися до кожного слова у творах, аби воно не втратило своєї цінності".

Теплим словом згадали керівника клубу, нині покійного, Віталія Меланича та прослухали відеозапис його віршів. 

 

 

 

В книзі було започатковано розділ "Незабутні імена", в якому надруковані вірші Кривопішиної Луїзи Пилипівни. Її поетичне слово теж пролунало у виконанні Нестеренко О. П. 

Традиційно звучали пісні на поезії гранян. Приємною несподіванкою був аудіозапис виступу Лідії Журавльової, яка на даний час мешкає у Греції. 

Майорова Галина, поетка із Середина-Буди, надіслала відеозапис своєї пісні "Городок" у виконанні автора музики Пастушенко Людмили, активної учасниці клубу.

Також була озвучена нова пісня Лариси Травнікової на вірш Надії Фурзенко "Спасательный круг". 




Ця пісня у виконанні Федотової Любові супроводжувала відеопрезентацію збірки, яку майстерно підготувала Колієнко Антоніна Василівна. 


 

Маємо надію, що і надалі презентації книг будуть проходити так натхненно, цікаво і позитивно!

 

Фурзенко Надія,
керівник літературно-мистецького клубу "Грань"

 


 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар