неділя, 7 травня 2023 р.

Раїса Коваленко. Пісня "ЖУРАВЛІ"

Шановні друзі! Пропонуємо вашій увазі щемливу історію про війну, кохання та надію - пісню "ЖУРАВЛІ".

Це творчий доробок цілого авторського колективу: слова написані Раїсою КОВАЛЕНКО, музика - Ларисою ТРАВНІКОВОЮ, переклад українською і вокал - Богдани ГУСАК, а аранжував композицію Сергій ШУЛЬОВ. 

 

 

Про авторів:



Раїса Коваленко народилася в Челябінську. Тривалий час проживала в Киргизії. Нині проживає на своїй історичній батьківщині – у м. Гадячі Полтавської області. За освітою медик та працівник культури. Була співкерівником літературної студії «Калиновий цвіт». Має публікації в колективних альманахах. Пише поезію і прозу. 

 

Лариса Травнікова. Музикант і філолог за фахом. Працювала скрипалькою в Сумському музикально-драматичному театрі ім. М.Щепкіна, викладачем музичної школи. Автор двох поетичних збірок «Ми говорили про кохання», «ДоЛя». Друкувалася в численних вітчизняних та міжнародних альманахах та колективних збірниках. 

 

Богдана Гусак
- філолог за освітою і поет та музикант - за покликом душі. Вона є авторкою багатьох поетичних творів та пісень, як ми неодноразово презентували вашій увазі на наших ресурсах - блозі БібліоСумка, подкастовому каналі BıblıoBooks та YouTube-каналі БібліоСумка.

 

Сергій Шульов - відомій музикант і аранжувальник мелодій.

 





 

 




 


Немає коментарів:

Дописати коментар