понеділок, 29 квітня 2024 р.

"Елегія тиші...": творчий вечір пам’яті Альбіни БАТУРІНОЇ

28 квітня в Центральній бібліотеці ім. Т.Г.Шевченка відбувся вечір пам’яті Альбіни Батуріної "Елегія тиші..." за ініціативи членів літературно-мистецького клубу "ГРАНЬ".

 


 

 

 

Всі присутні відзначили талант неординарної, з філософськими, глибокими творами письменниці. Вечір був наповнений емоціями, спогадами та високою духовністю.

Здається, що кожен момент цієї події був заповнений турботою і любов'ю до творчості Альбіни Батуріної. Ведуча, Надія Фурзенко, та всі ті, хто зачитував її твори, дійсно змогли принести до глядачів душевну спадщину поетеси. Також, моменти виконання пісень і прослуховування аудіозаписів створили атмосферу глибокого зв'язку з творчістю Альбіни Батуріної. 

У заході приймали участь: Ольга Суровицька, Людмила Клименко, Богдана Гусак, Ірина Булахова, Надія Позняк, Марина Реух, Ніна Дубовик, Володимир Головко, Анатолій Тарабан та інші.

Нагородження чоловіка Альбіни Батуріної значком членів клубу "Грань" відображає визнання його внеску в підтримку та розвиток творчості дружини. Фото і відео записи, які були представлені на заході, дозволили гостям ще раз зануритися в атмосферу її творчості та особистого життя.

Цей вечір став дійсно важливою подією для всіх, хто взяв участь, і, безумовно, залишить незабутні враження та спогади про велику поетесу та її творчість.

 

  




















 


 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар