середа, 2 липня 2014 р.

Вітаємо ювіляра!

7 липня 2014 року виповнюється 75 років від дня народження
 Марка Абрамовича Берфмана -  громадського діча, економіста, будівельника, багаторічного голови Сумської обласної Ради народних депутатів.

 

  Вітаємо Марка Абрамовича і бажаємо здоров"я, успіхів і творчого натхення для подальшої праці! 

   

А чи знаєте ви, що:  Під керівництвом М.А. Берфмана...

Під керівництвом М.А. Берфмана будувались промислові комплекси ви­робничого об'єднання "Хімпром", науково-виробничого об'єднання ім. Фрунзе, школи, дошкільні заклади, лікарні, житло.

Марк Абрамович Берфман брав участь у ліквідації наслідків землетрусу та відбудові зруйнованих стихією міст у Вірменії, координував житлове будівництво для переселенців із зони, забрудненої під час аварії на Чорнобильській атомній елек­тростанції, у Київській та Сумській областях. 

Всю свою енергію він вклав в енергозбереження на Сумщині. Багато- бюджетні котельні перейшли з дорогого газу на поновлювані природні ресурси - пілони, пелети, вироблені з стружки, насіння і інших відходів виробництва.
    
Улюблені герої - бравий солдат Швейк і Вінстон Черчилль. Риси характеру, що викликають його повагу - принциповість, чесність, працьовитість. Захоплюється театральним мистецтвом, класичною літературою  (улюблені письменники - Гашек і Ільф і Петров).

Статті по темі:

Девіз його життя - "Хто ж, якщо не я?"

Немає коментарів:

Дописати коментар