понеділок, 9 березня 2015 р.

Свято любові та краси в бібліотеці

Міжнародний жіночий день 8 березня – свято весни, любові та краси,
свято, яке не обійшло, звичайно і нашу бібліотеку



5 березня у відділі літератури з мистецтва Центральної міської бібліотеки відбулося справжнє свято – концерт, підготовлений членами Клубу авторської пісні «Булат».


Захоплюючі та незабутні враження присутнім подарували своїми виступами Олександр Бєльский, Артем Соколов, Євгенія Торопова, Ольга Козаченко, які виконували не тільки твори відомих бардів, але і власні пісні.



Своєю чудовою майстерністю, емоційністю виконання їм вдалося зачарувати усіх, тому, затамувавши подих, глядачі насолоджувалися чудовими номерами, щедро нагороджуючи кожного з виконавців оплесками. 


Чудовими подарунками стали і виступи учасників молодіжної студії КАП «Булат» Олександра Козинця, Антона Кукси, Інни Морозової, Анастасії Любич, Вікторії Стец.



 

Святкову атмосферу залу підтримав відомий сумський поет Ігор Касьяненко, що виступив з найщирішими поетичними вітаннями та побажаннями чарівним жінкам. 


Програма святкового концерту була динамічною та вишуканою, адже присвячувалась жінці, яка, як і весна, зігріває душі, благословляє світ на добро, осяює його своєю красою і ніжністю, запалює в серцях кохання та сповнює життя дивовижною гармонією.


Олена Кузьміна,
відділ літератури з мистецтва

Немає коментарів:

Дописати коментар