понеділок, 18 січня 2016 р.

«Мій перший авторський»: Зустріч із Оксаною Галаховою

 

 

«Перший авторський» Оксани Галахової







17 cічня у відділі літератури з мистецтва Центральної міської бібліотеки ім. Т.Г. Шевченка відбувся концерт автора та виконавця, сумчанки Оксани Галахової «Мій перший авторський». 

Оксана – надзвичайно багатогранна особистість: за спеціальністю диригент духових оркестрів, педагог, психолог, економіст, володіє чудовим вокалом, грає на гітарі та флейті.

 



Протягом всього концерту Оксані акомпанував професійний гітарист, член КАП «Булат» Олександр Козинець. Його гітара, Оксанині романси та флейта створили незабутню атмосферу недільного вечора, який складався з трьох частин.





У першій пролунали авторські пісні та вірші Оксани («Сон художника», «Диалог с флейтой», «Це подуми мої» та інші).


Друга частина була присвячена пісням на вірші її улюблених поетів, більшість яких відноситься до «срібного століття»: Анни Ахматової («Цыганёнок»), Марини Цвєтаєвої («Песня о друге»), Костянтина Тарасова («Весенняя песенка»). Також вона читала свої улюблені вірші Федора Тютчева. 



У третій частині вечора до Оксани Галахової та Олександра Козинця приєдналася автор-виконавець з Курська Катерина Ізосімова, яка додала до концерту джазовий та рок-н-рольний настрій.


 

Родзинкою вечора стало виконання Оксаною гумористичного вірша полтавського барда Сергія Зосімова, для якого вона перевтілилася у колоритний образ цього автора з козацькими вусами та широченними бровами.




Публіка довго не відпускала виконавців і з задоволенням підспівувала відомі всім пісні: «Куда уходит детство» і «Я тебя никогда не забуду».




Фінальним акордом став цікавий мікс двох відомих усім присутнім пісень « Как прекрасен этот мир» (Ю. Антонова) та «The wonderful world” («Дивовижний світ» Луї Армстронга), який зірвав шквал овацій.


Л. Музиченко, Т. Лебідь, Кузьміна О. (фото),

відділ мистецтв ЦМБ ім. Т. Шевченка

Немає коментарів:

Дописати коментар