неділю, 6 березня 2016 р.

"Посиденьки" з "Гармонією"

 

Весняні святкові зустрічі




Теплого весняного березневого дня ми запропонували членам клубу «Посиденьки» приємно провести час на концерті, присвяченому Міжнародному жіночому дню - 8 березня.

Програма концерту розпочалася з декламування Антоніною Борисівною Донською віршів, пронизаних сонцем, весною і любов’ю (Т. Ольховик «Люблю читать я книги о любвиФ», Э. Асадов «Девушка и лесовик», И. Феняков «Говорите о любви любимым»).





Жінку поети звеличують у ліричних рядках, а гумористи присвячуюють їй … гуморески. Марія Іванівна Курянінова прочитала кілька творів Павла Глазового про жінок та їх непрості відносини із сильною половиною людства – чоловіками ( П. Глазовий ( «Чом нема у нас охоти до домашньої роботи» та ін.).



Прикрасою святкового концерту став виступ хорової капели «Гармонія» під управілінням її незмінного керівника – Олександри Василівни Біловол.



Музичний колектив об’єднав людей різного віку, професій і рівня музичної підготовки. Але всім їм притаманне захоплення хоровим співм і любов до музики, якою вони радо діляться із слухачами. До речі, зовсім нещодавно "Гармонія" вітала наших читачів із різдвяними святами, за що  ми щиро вдячні її учасникам.



Чоловіки капели привітали всіх присутніх жінок зі святом і капела заспівала. Це були класичні «Садок вишневий коло хати», і «Ой ти , ніченько», і «Чом ти не прийшов» та багато-багато інших народних і сучасних пісень.



Коли відлунали останні ноти, в залі ще довго не вщухали оплески слухачів, яким прекрасний концерт подарував весняний і оптимістичний настрій.




Поздоровляємо вас із святом, наші дорогі шановні ЖІНКИ! Cподіваємось на нові приємні і змістовні зустрічі ;))


Білокур А. В.,
абонемент для дорослих ЦМБ ім. Т. Шевченка

Немає коментарів:

Дописати коментар