четвер, 23 червня 2016 р.

Бібліотека пропонує до Дня молоді

 

Молодь - сильна духом,
повна сміливих ідей, здатна на неймовірні вчинки


 




Щорічно в останню неділю червня в Україні святкують День молоді. Свято було встановлене на підтримку ініціативи молодіжних організацій та об"єднань Указом Президента від 22 червня 1994 року.

Сучасній молоді надзвичайно пощастило, адже є щонайменше три приводи для святкувань: останньої неділі червня — в український День молоді, 12 серпня — Міжнародного дня молоді та 10 листопада — під час Всесвітнього дня молоді.

Оскільки День молоді не має чіткої дати, щороку число молодіжних гулянь змінюється. Проте незмінними лишаються веселощі, гарний настрій та дух свободи, притаманний гарячим серцям, осяяним теплим літнім сонцем, сповненим надій, світлих мрій та найкращих сподівань.

День молоді — це свято перших відкриттів, дерзання, безперервних пошуків, самопізнання та реалізації найсміливіших задумів. Не забудь цього дня привітати друзів з їхнім святом — побажай найріднішим людям здійснення бажань. Не варто боятися привітати і старших людей, адже не даремне кажуть: молодий той, хто молодий душею.

Традиційно у День молоді влаштовують музичні фестивалі, масштабні спортивні змагання, студентські КВК та благодійні акції. 

Бібліотеки теж не лишаються осторонь молодіжних справ. Бібліотекарі проводять флешмоби, краєзнавчі квести, марафони, різноманітні вікторини, конкурси, головоломки, презентують власні мультмедійні ресурси, які пропагують книги та читання.

Адже літо - чудова пора для читання. Ось і наш юнацький абонемент підготував огляд нових книг, які отримала бібліотека - "ДЛЯ МОЛОДІ, ЩО ЧИТАЄ СЬОГОДНІ". Пропонуємо вам ознайомитись із цим ресурсом і завітати до бібліотеки за цікавою книжкою, безкоштовним інтернетом, вільним WI-FI та справжньою прохолодою ;))

Нагадуємо - в бібліотеці триває акція "Літо. Спека. Зайдіть в бібліотеку". Тож поспішайте! 

Чекаємо на вас! :)))

Немає коментарів:

Дописати коментар