четвер, 27 жовтня 2016 р.

"Феєрія магічних почуттів" Тетяни Прус



Яка казковість у тобі, земля!
Земля бузків, джерел, різноманіття!
Відразу з цим відроджуюсь і я,
Бо так люблю, як пахне щастям віття!
Тетяна Прус



Презентація п’ятої книги «Феєрія магічних почуттів» Тетяни Прус відбулася нещодавно в Центральній міській бібліотеці ім. Т.Г. Шевченка.

Тетяна Олександрівна Прус - сумська письменниця, дипломант ІІІ ступеню Всеукраїнського конкурсу ім. Леся Мартовича, член Міжрегіональної спілки письменників України, Спілки письменників України та літературного клубу «Грань» при відділі абонементу нашої бібліотеки.



Перший свій вірш Тетяна Олександрівна написала під враженням знайомства з життям та творчістю видатної української поетеси Лесі Українки, яка приїздила свого часу на лікування до села Косівщина, що в Сумському районі. І ось так, поступово, з під її пера народилася вже п"ята - "феєрична" збірка - "Феєрія магічних почуттів".

Розпочав творчий вечір заступник голови Спілки письменників України Юрій Павлович Штика. Від Спілки письменників України він привітав Тетяну Прус з виходом нової збірки та вручив Грамоту «за розвиток української літератури і мистецтва Сумської області, активну громадську роботу і особисту творчу наполегливість, спрямовану на розвиток поетичної мови». 



В залі бібліотеки зібрались рідні, знайомі та прихильники письменницького таланту авторки. Вони прийшли сюди, щоб доторкнутися до прекрасної мелодії нових друкованих рядків Тетяни:
Страйкували мої вірші:
Скількинас у тебе грішних?
Скільки ще нас в тебе буде?
Що не дінеш вже нікуди?
Поціновувачі художнього слова у книзі «Феєрія магічних почуттів» відчули незгасаюче почуття любові авторки до рідної землі, до своїх батьків та всього, що її оточує.




Протягом вечора звучали вірші та проза з нової збірки в виконанні Тетяни Прус її друзів та гостей.




А ще була музика. Як же без неї? Адже вже чотири вірші цієї збірки надихнули на музику Ларису Травникову. Тож всі присутні з задоволенням слухали нові пісні в виконанні Вікторії Васалаті.




Закінчився вечір побажаннями творчих успіхів та натхнення на нові твори. 



Хочеться додати, що із збіркою "Феєрія магічних почуттів" та іншими книгами Тетяни Олександрівни Прус можна ознайомитись у відділі абонементу для дорослих. 

Чекаємо на всіх прихильників справжнього поетичного і художнього слова в нашій бібліотеці!


Антоніна Колієнко,
зав.відділом абонементу ЦМБ ім. Т. Шевченка

Немає коментарів:

Дописати коментар