четвер, 1 грудня 2016 р.

Про котів і не тільки…


Запрошуємо на виставка живопису!





29 жовтня у відділі літератури з мистецтва Центральної міської бібліотеки ім. Т. Шевченка відкрилась виставка живопису «Про котів і не тільки…»



Її автор – юна сумська художниця Настя Загорулько (17 р.), учениця школи № 27. 
Займається живописом під керівництвом викладача Людмили Юхти. Також шість років відвідує зразкову студію образотворчого мистецтва «Світ фарб» (керівник – Ольга Москаленко) Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю. За ці роки здобула багато перемог в обласних і Всеукраїнських творчих конкурсах.

У 2014 році стала учасником освітнього проекту Фонду Кличко «Школа Успіху». 




Третій рік поспіль бере участь в міжнародному гончарному фестивалі в с. Опішне Полтавської області зі своїми роботами в техніці витинанки.

В листопаді 2016 стала стипендіатом міської виставки-конкурсу дитячої творчості «Всесвіт очима дитини», організованою Центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Сумської міської ради. 



За словами Насті, вона завжди дотримується девізу: «Ніколи не буває так, що вчора ти був не успішний, а сьогодні успішний. І вчора, і сьогодні, і завтра ти є самим собою, ти талановитий. Треба завжди стукати в усі двері, розправляти крила свого таланту».



На виставці представлені пейзажі, натюрморти та анімалістка. Важливе місце в творчості Насті займають картини з зображенням котів. В її роботах присутні і фантазія, і гумор, і реалізм. Хочеться дивитися на ці картини, фантазувати і навіть вигадувати казки. 



Виставка «Про котів і не тільки…» – це не просто показ творів різних жанрів. Це виставка-настрій. Її мета – створити в душі глядача відчуття тепла, затишку, свята. Експозиція буде цікава глядачам різного віку. Діти і дорослі – всі знайдуть на нашій виставці щось близьке для себе.




Запрошуємо всіх бажаючих. Виставка буде діяти до 15 грудня.


Т. Лебідь, О. Кузьміна,
відділ літератури з мистецтва


Немає коментарів:

Дописати коментар