четвер, 16 листопада 2017 р.

Педагог відкритої душі і щирого серця



Вітаємо Івана Ліва з ювілеєм!






Іван Васильович Летюка (творчий псевдонім - Іван Лів) - поет, письменник,  ветеран літературно-мистецького клубу "ГРАНЬ", член Міжрегіональної спілки письменників України зустрічає свій 80-річний ювілей.
 

Життєве кредо цієї людини - "Dum spiro, spero!" ("Поки живу - маю надію") - це девіз сильних духом особистостей, а відношення до творчості краще за все ілюструє його власний вірш:
Плох тот поэт, кто в творчества мученьях
Себя возносит к рангу: «Звездочёт».
Всех остальных соратников творенья
Считает ниже, не берёт их в счёт.

Я не хочу снимать со славы пенку
И на вопрос искать себе ответ.
У нас ведь так: Тогда дают оценку,
Когда на свете автора уж нет.

Но, может быть, кода-нибудь кто-либо
Стихом в душе потрогает струну,
И, улыбаясь, скажет мне: «Спасибо»,
А я звездой на небе промелькну.                                     
Іван Васильович - справжній поліглот. Згадаємо народну мудрість: скільки мов людина знає, стільки разів вона людина. Для нього рідні як російська, так і українська мови, окрім того, він знає німецьку, польську, казахську, узбецьку, киргизьку, татарську мови. 

Його життєва «одісея» багатобарвна і цікава: не цурався й зараз не цурається важкої праці; серед красунь знайшов ту єдину, яка стала справжньою королевою його лицарського життя; прекрасний батько і дідусь. 

Протягом багатьох років створював і продовжує створювати поетичні шедеври, як ліричного, так і гумористичного плану, пише прозу, наповнену філософією буднів часу, в якому живе. Постійно відкрито і щиро навчає молодь, як треба жити і працювати у наш нелегкий час.

Іван ЛІВ закликає нас іти по життю попри труднощі, націлювати свій вибір на зрілість людських цінностей.

Шановний побратиме по перу, нехай Бог дарує Вам «многії лета, здоров’я міцного, натхнення пера, любові невсипущої, злагоди в усіх починаннях й добра. 

Із щирими побажаннями,
учасники літеатурно-мистецького клубу "Грань".

Немає коментарів:

Дописати коментар