пʼятницю, 15 грудня 2017 р.

Грудневі "Посиденьки"


Середина грудня… Українці, як і весь світ поступово налаштовуються на новорічно-різдвяні свята у колі рідних і близьких людей: вибирають подарунки «під ялинку», обмірковують чим почастувати і розважити гостей.





Членів клубу «Посиденьки» ми вирішили привітати з майбутніми святами концертом класичної музики «Мелодії чарівної зими» і розважально - ігровою програмою «Зимові фанти».



Під звуки фортепіано, гітари і флейти викладачі Дитячої музичної школи № 3 виконали твори відомих композиторів: «Мелодію» К.В.Глюка, «Чардаш» В. Монті, «Небесне танго» Р. Дієнса та інші популярні композиції.



Полонили серце присутніх і вокальні виступи. Зокрема, прозвучали арія з кантати «Кораблик в бурхливому морі» Г.Ф.Генделя, «Надбужанська баркаролла» і «Два потоки з Чорногори» А. Кос-Анатольського та інші.


 
Після музичної частини настав час розваг і традиційного чаювання з солодощами.
І чого тільки не було в «Зимових фантах»! 


 Офіційні привітання українцям і особисто клубу «Посиденьки» від Діда Мороза і «Президента України», тости за 2018 рік з неординарної чарочки… Астрологічні прогнози на наступний рік - рік жовтої земляної Собаки… Пісні, вірші, скоромовки, анекдоти, загадки, гуморески, пантоміми… Ностальгічна «Зимова вікторина». 


 

Приємно збадьорили інтригою і креативні конкурси: «Хто краще запам’ятав?», «Чи все ви знаєте про себе?», «Рука долі по-японськи», «Астрологічний прогноз для кіноманів на 2018 рік».


Жартували, сміялись і веселились не помічаючи плину часу. Як кажуть: «Аби на щастя й на здоров’я…». І не тільки на сьогодні, а й у наступному 2018 році! 



З Новим Роком і Різдвом, шановні читачі! Чудових вам зимових свят! 


Алла Білокур,
абонемент для дорослих ЦМБ ім. Т. Шевченка

Немає коментарів:

Дописати коментар