четвер, 6 вересня 2018 р.

Книги, що позбавлять вас сну


Іноді вчасно прочитана книга
може змінити життя


Відзначаючи День українського кіно,
центральна бібліотека ім. Т. Шевченка
та її читацький клуб «Кіно–диск»
проводять акцію «Ніч українського кіно» для читачів.

Але дуже часто книги можуть бути значно захопливішими за фільми. Юнацький абонемент нашої бібліотеки пропонує своїм юним читачам та їх батькам серію найцікавіших книжок для спільного читання разом - увечері, в затишному сімейному колі.



Погодьтесь, найголовніший проект життя кожного з батьків – це їхні діти.  Саме в їх розвиток дорослі повинні вкладати все найкраще, надихнути їх на навчання із задоволенням та розвиток своїх талантів. І цьому дуже сприяє читання книжок разом. 

Батьківське читання – один з найемоційніших і пам’ятних моментів для дітей. Коли ви читаєте дитині – вона відчуває ваші турботу та увагу. 


Це можливість провести разом час, обговорити прочитане і поділитися новими знаннями зі своїми друзями, відзначитися ерудицією в спілкуванні!

Бібліотекар юнацького абонементу Олена Забіяка пропонує увазі батьків і дітей віртуальний огляд біографічних нарисів про великих людей, написаних спеціально для молоді.

Ці книги створені як спеціальний проект для поліпшення якості спілкування між батьками і дітьми. Вони написані таким чином, що читаючи їх, дорослі відкривають для себе важливі і нові знання про героя, а дітям - цікаво слухати.

Книги про видатних особистостей - це найкращий спосіб познайомитися з наукою, історією, досягненнями людства та світовими відкриттями. На прикладі великих особистостей та знаменитих учених, вони дають зрозуміти, що визначний успіх не відбувається сам по собі, він підвладний лише тим, хто багато та плідно працює. Не варто кожну невдачу розцінювати як провал, адже будь-яка невдала спроба - це ще один крок ближче до своєї мрії. 

Ці книги навчать дитину досягати цілей, на боятися труднощів, ніколи не здаватися на шляху до мети та завжди вірити в успіх.  

Передивіться нашу презентацію, виберіть собі книги про видатних людей до смаку - і приходьте в бібліотеку! Читайте, спілкуйтесь, навчіть дитину полюбити книги і повірити в себе - все це окупиться сторицею!



Пам’ятайте -  вчасно прочитана книга здатна змінити життя! Приємного  перегляду!


Немає коментарів:

Дописати коментар