неділю, 23 грудня 2018 р.

Новорічні "ПОСИДЕНЬКИ"

Напередодні зимових свят в нашій бібліотеці відбулося чергове засідання клубу «Посиденьки», присвячене правовим питанням та новорічним і різдвяним звичаям.










 Напередодні низки зимових свят українці залюбки прикрашають свої домівки, купують рідним подарунки … і, нерідко, стикаються з шахрайством: в торгівлі, в сфері банківських послуг.



В наш час хто проінформований-той і озброєний. Тому членам клубу ми докладно і розповіли про методи і психологічні трюки шахраїв, наочно продемонструвавши їх документальними відеосюжетами і записами виступів гумористів («Браття Шумахери», А. Трушкін ). Плекаємо надію, що отримані знання не знадобляться посиденьківцям.
Від прози життя приємно було перенестись в казковий світ майбутніх новорічно-різдвяних свят.




2019 рік за китайським гороскопом має стати роком Жовтої Земляної Свині, яка є символом доброти і миролюбства. Вона цінує в людях відкритість, оптимізм, щедрість, тому й сама презентувала кожному члену клубу свій портрет з побажаннями і саморобну серветку у формі ялинки.




Не зайвим перед Новим роком стало ознайомлення членів клубу з його астрологічними тенденціями, відеоперегляд креативних ідей з виготовлення ялинок з фігурних макаронів, стрічок і прикрас-іграшок з електричних лампочок.





Члени клубу-люди активні і творчі, тому з задоволенням прийняли пропозицію Тетяни Андріївни Михайлової провести майстер-клас з виготовлення сніговика. Кілька хвилин чаклування - і сніговик готовий. Біленький, привітний, симпатичний…




Продемонструвала майстриня й свою авторську колекцію вже готових новорічних атрибутів: композиції з туєвих гілочок, сніговики, рушничок-свинка, ялинкові прикраси, янголятка, подарункові капці і чобітки.




Все для свята, доброго настрою. Як і гумор, вікторина і пісня від нашого постійного члена клубу Анатолія Гордійовича Письменного.


 



 

Шановні читачі, поздоровляємо і вас з наступним Новим роком і Різдвом Христовим! Нехай 2019 рік принесе в ваше життя мир, здоров’я, радість і натхнення! 


Алла Білокур,  
відділ абонементу ЦМБ ім. Т. Шевченка

Немає коментарів:

Дописати коментар