середу, 23 січня 2019 р.

Що краще читати взимку?


Головне у вдалій зимівлі – вибір хороших книг

Зима - час теплих історій, м'якого пледу й запашного чаю. А головне - цікавої до неможливості книжки, у сюжет якої можна занурится із головою...


Пропонуємо вам декілька оглядів "зимових" книг.  Професійні книгомани стверджують, що ці книги зігріють душу. А чого ще бажати холодною, сніжною зимою?

Зима – найкращий час на читання. На море не поїдеш, бо воно замерзло; у парк не підеш, бо примерзнеш до лавочки; годинами гуляти по вулицях не будеш, бо можна відморозити ніс. А от сісти з хорошою книжкою біля батареї – те, що треба.
Блог Yakaboo розпитав у українських букблогерів, які книжки вони планують читати взимку.
Майже всім подіям, ситуаціям і пригодам у цих книжках передує складний період у житті їхніх героїв. Але навіть самотність іноді стає позитивним явищем, своєрідним "привілейованим" простором для роздумів, в якому наближаєшся до істини. То що саме, крім міркування та розважань, мотивує нас на добрі вчинки і навіть подвиги?
Сніговії, пронизливий крижаний вітер і пізні сутінки о третій годині дня — хіба це — не найкращі умови для читання? Авжеж, подумали ми, та у перший день зими підготували для вас добірку книжок, які саме час читати разом із дітьми у цю пору року. ..що читати, коли надворі сніжить?
Взимку існує безліч речей, які надихають на творчий відпочинок, але насамперед — це час, який можна присвятити улюбленим книжкам. Саме вони спроможні створити святкову атмосферу завдяки різдвяним сюжетам, новорічним історіям, зимовим містеріям у будь-якому жанрі класичної та сучасної літератури.
  • 13 КНИГ ПРО ЗИМОВУ МАГІЮ
    Що краще читати взимку? Все залежить від того, що саме стоїть поруч зі словом «зима» у вашому особистому асоціативному ряду: «різдвяне диво», «сміх», «чари» або «кінець циклу», «снігова безмовність», «спогади». Тим не менш, об’єднуючою категорією є «таємниця» – природи, явища, повороту долі. Ось вам наша інтригуюча «зимова» добірка книг, в яку ми не стали включати численні «зимові» похмурі трилери і детективи … Мабуть, крім найцікавіших.
  • Що почитати на зимові свята
    І ось постає питання, чим же таким цікавим себе зайняти: можна піти на ковзанку або вирушити в маленьку подорож. Але є один безпрограшний варіант – почитати книжку. І ноги не намочиш і в подорож вигаданими світами вирушиш. Ми підготували добірку найцікавіших книжкових новинок на зимові свята, щоб було тепло й затишно, навіть коли за вікном лютий мороз. 
Завдяки різдвяним сюжетам, новорічним історіям та містеріям ці книжки обов’язково подарують вам казкову атмосферу.
Різні жанри, цілі, герої, формат та стиль написання. Згадані нижче книги об’єднує лише одне – вони стали відповіддю на моє питання “що читати взимку“. Чи виправдали ці книги моє очікування і для кого вони можуть стати ідеальним подарунком? Детальніше нижче.
Погода на вулиці не сприяє вечірнім прогулянкам. Новини по ТБ не зажди хороші. Хочеться чогось приємного і теплого. Допоможе хороша книжка!Tvoemisto.tv підготувало для вас підбірку книг, які варто читати взимку, аби знайти в душі гармонію і мати гарний настрій.

Немає коментарів:

Дописати коментар