понеділок, 11 лютого 2019 р.

Лютнева "Грань"


 Третього лютого 2019 року пройшло чергове засідання літературно-мистецького клубу «ГРАНЬ»,
на якому відбулася зустріч з дуже цікавою, неординарною людиною – Саєнком Володимиром Андрійовичем. 




 
Він є активним автором дописів до Сумської обласної газети «Ярмарок». Присутні з цікавістю слухали розповідь про його життєвий та творчий шлях письменника.


 

Володимир Андрійович ознайомив членів клубу зі своєю новою книжкою «Криниця здоров’я», в якій автор подає дуже слушні поради стосовно здорового стилю життя, укріплення фізичного та психічного здоров’я.


 

Талановита письменниця з міста Ромен – Тетяна Лісненко познайомила зі своїми новими книжками: «Лелечі світанки» та «Вічна дорога до мами». 




Перша праця присвячена сто сороковій роковині з дня народження відомого українського поета Олександра Олеся. 




Друга збірка повністю присвячена її мамі. Сумні вірші, сповнені любові до матері, нікого не залишили байдужими. Пані Тетяна прочитала декілька віршів із своїх останніх книжок.


 

На засіданні була присутня член Національної спілки України Людмила Ромен. В дискусії піднімалися питання щодо фінансових труднощів видання книжок. 



Завідуюча відділом абонементу бібліотеки ім. Т.Г. Шевченка Колієнко Антоніна Василівна розповіла про славетного українського поета, перекладача, драматурга, публіциста – Самійленка Володимира Івановича. 




Вона познайомила присутніх з біографією поета, розповіла про його творчий шлях, та показала літературні твори Самійленка, що знаходяться у фонді бібліотеки.



Керівник клубу «Грань» - Віталій Меланіч розповів про підготовку літературних творів «гранчан» до випуску чергового альманаху «Грані слова».



Микола Ремньов оголосив об’яву про літературний захід, присвячений одному із керівників Путивльского партизанського загону – Руднєву Семену Васильовичу, який відбудеться незабаром. Марина Реух сповістила присутніх про випуск нової книжки.

 


В кінці засідання свої твори прочитали поети і письменники: Т. Прус, А. Сердюченко, М. Балабан, В. Симоновський, Н. Фурзенко, О. Воробйова, А. Батуріна, М. Реух, Л. Лаврик, О. Суровицька, І. Булахова та О. Чемодурова.





Автори Володимир Саєнко та Тетяна Лісненко подарували подарували бібліотеці свої книги  з автографами.

 
Альбіна Батуріна,
член прес-центру клубу «Грань»

Немає коментарів:

Дописати коментар