понеділок, 29 квітня 2019 р.

Книги про те, як робити бізнес та розвивати економіку в Україні


Як робити бізнес в України та що треба, щоб розвивалася вітчизняна економіка - читайте в нашій добірці!





7 книжок від Yakaboo наведуть вам приклади вдалих бізнес-моделей і підприємницьких ідей, авторами яких є українці: історія відомого банку, книжка «технологічні стартапи на мільйон», два видання про успішні вітчизняні бренди й компанії; праця про управління компаніями, де основний капітал – це люди та ще по одній про те, як нарешті «зрушити українську економіку з місця»... Хто знає, а раптом за тиждень із книжками про українське підприємництво та економіку ви захочете заснувати свій бізнес. 
 
Як зробити розуміння цих речей більш простим і доступним для кожного. Автори книжок цього огляду проаналізували феномен своєї теми на різноманітних прикладах – від фактів історії до життєписів славетних людей
В одній з книжок цього огляду - вкотре нагадують про жорсткі умови сьогоднішньої конкуренції, коли океан ринку набуває кривавого кольору. Натомість лідерство і боротьба за продажі завжди були запорукою саме здорового бізнесу, навіть якщо молоді та енергійні компанії відтісняють «старих». І бій на рингу за гаманець споживача - не завжди відверта й жорстока стратегія переможця, іноді розробка унікального і нового продукту дозволяє відійти убік і полегшити участь в конкурентній боротьбі.
Кожен з нас час від часу задумується над тим, як стати успішним, заробити більше грошей чи втілити в життя геніальну ідею.Тому Мізки.com підготував для вас добірку нон-фікшн літератури, яка допоможе вам відшукати відповіді на запитання, які торкаються теми підприємницької діяльності, успіху та мотивації. Ці книги про бізнес — це те, що дасть вам поштовх йти вперед та розвиватись, а ще — вони можуть стати хорошим подарунком для ваших близьких та рідних.

Безумовно, для того, щоб запустити успішний стартап, потрібна хороша ідея (і дещиця сміливості для її втілення). Також не викликає сумніву, що бізнес можна зробити на чому завгодно і де завгодно. Але існують галузі, які з більшою ймовірністю мають всі шанси стати надзвичайно успішними за короткий термін. Ми вирішили відшукати такі нові та перспективні ідеї для бізнесу, які мають шанси злетіти ще у 2019 році. Тому, якщо ви шукаєте кардинально нові бізнес ідеї для України, то вам обов’язково потрібно ознайомитись з даною підбіркою. Можливо, саме це, зможе надихнути вас на створення власного прибуткового проекту.

За джерелами Інтернет

Немає коментарів:

Дописати коментар