пʼятницю, 12 липня 2019 р.

Липневе засідання клубу "ГРАНЬ"

7 липня 2019 р. у Сумській міській бібліотеці ім.Т.Шевченка відбулося чергове засідання членів літературно-мистецького клубу "Грань". 







Захід відкрила завідувачка відділу абонементу бібліотеки Антоніна Василівна Колієнко з інформацією про те, що 23 червня 2019 виповнилося 130 років з дня народження видатної поетеси Анни Ахматової. Вона розповіла про непростий, повний бід і поневірянь, життєвий шлях видатної жінки і її геніальні поезії, відомі в усьому світі.


 


Вірш Анни Ахматової "Знаешь мама" прочитала Тетяна Подоляко у своєму перекладі на українську мову.




Члени клубу "Грань" одержали щойно надруковані, в гарних обкладинках, чергові альманахи "Грані слова". 


 


Далі, слово взяла Ольга Степанівна Воробйова. Вона розповіла про Бішарева та Довбню, які сприяли створенню Міжрегіональної спіли письменників України в дев’яностих роках 20 століття, ознайомила присутніх з біографіями та творчістю цих непересічних особистостей. 


 

Згідно з традицією, поети-члени клубу "Грань" прочитали свої нові твори, серед них: Віталій Меланич, Тетяна Подоляко, Ольга Чемодурова, Ірина Булахова, Журавльова, Ольга Воробьова, Альбіна Батуріна, Олександр Сердюченко, Микола Балабан, Олексій Лагутін, Тетяна Прус, Валентина Кривенчук та Віталій Симоновський.


Альбіна Батуріна
Член прес-центру клубу "Грань"

Немає коментарів:

Дописати коментар