понеділок, 10 лютого 2020 р.

Разом для найкращого Інтернету!


11 лютого - міжнародний
День безпечного Інтернету

У 2020 році він проводиться під гаслом
“Разом для найкращого Інтернету”.






День безпечного Інтернету запроваджено з метою залучення до дій кожного, хто відіграє свою роль у створенні кращого Інтернету для всіх, зокрема, наймолодших користувачів.

Це запрошення для всіх - до поважливого онлайнового спілкування задля забезпечення найкращого цифрового досвіду.

Цей день надає унікальну можливість для проведення заходів з безпеки онлайн разом зі всім світом: як у закладах освіти, бібліотеках, громадських організаціях, так і в органах влади, бізнесових організаціях.

Щороку до Дня безпечного Інтернету в Україні, як і у всьому світі, приєднується все більше організацій.

Ми також доєднуємось до цієї дуже корисної акції і пропонуємо вашій увазі віртуальний ресурс БЕЗПЕЧНИЙ ІНТЕРНЕТ, створений провідним бібліографом Людмилою Понкратовою. 

"Безпечний інтернет" - це веб-навігатор корисних інтернет-ресурсів щодо організації роботи, дозвілля і навчання в інтернеті.

Заходьте на цей ресурс, вивчайте його пропозиції, користуйтесь його можливостями, тестуйтеся, тренуйтеся, узнавайте щось нове та креативне - і спільними зусиллями ми створимо безпечне Інтернет-середовище!

😀👉До речі - рекомендуємо офіційний сайт КІБЕРПОЛІЦІЇ УКРАЇНИ, серед основних завдань якої є завчасне інформування населення про появу нових кіберзлочинців та впровадження програмних засобів для систематизації кіберінцидентів.



Немає коментарів:

Дописати коментар