понеділок, 15 лютого 2021 р.

Новий онлайн-сервіс “Ліки для онкохворих – Підпишись на життя”

Шановні користувачі! 

Повідомляємо, що в Україні з’явився сервіс "Ліки для онкохворих – Підпишись на життя", який допоможе онкохворим отримати призначені препарати безкоштовно.

 

 

 

Тепер на сайті Ліки для онкохворих можна знайти препарати, які закуповуються за державний рахунок, а також ліки з Національного переліку основних лікарських засобів. Цей сайт створено, щоб зробити ліки для онкопацієнтів доступнішими. Він відслідковує інформацію за напрямками: дитяча та доросла онкологія, онкогематологія.

Крім того, на сайті можна налаштувати отримання повідомлень про надходження призначених препаратів до обраного регіону. Іншими словами, пацієнту будуть приходити повідомлення про надходження безкоштовних ліків в онкологічний центр, де їх можна буде отримати.

Не поспішайте купувати ліки або оголошувати збір коштів на лікування у соцмережах, спочатку перевірте всі можливості отримати ліки безоплатно.

Якщо у вас немає доступу до інтернету, або ви не знаєте, як скористатися цим сервісом - в цьому вам допоможе наш Інтернет-центр і його працівники. Будьте здорові!

 


 

Немає коментарів:

Дописати коментар