четвер, 11 березня 2021 р.

"Импрессия": презентація нової книги Надії Фурзенко

10 березня 2021 року бібліотечний клуб «БібліоСфера» радо зустрічав гостей! У відділі літератури з мистецтва відбулося справжнє свято поезії – презентація нової книги Надії Іванівни Фурзенко «Импрессия». 

Серед гостей і учасників зустрічі були прихильники творчості Н. І. Фурзенко, бібліотекарі, письменники і поети, члени Літературного клубу «Грань», читачі.

 

  

Надія Іванівна Фурзенко – член Національної спілки журналістів України, Міжнародної спілки письменників, Лауреат Літературної премії імені Михайла Матусовського, активний учасник літературних клубів «Грань» (Суми), «Часопис» (Середина-Буда).

На початку заходу ведуча, Понкратова Л. М., познайомила присутніх з фактами біографії поетеси, її творчим доробком – книгами «Неповторимость», «Откровение», «Між тишею і словом», представила відеонарис-посвяту "Імпресія" та інші творчі роботи бібліотекарів, присвячені віршам Надії Іванівни – «Цитатник бібліографів», випуск онлайн-читань «Надія Фурзенко. 7 хвилин про Суми», запросила до слова Н. І. Фурзенко. 

 

 

 


Надія Іванівна у ході теплої зустрічі з поціновувачами її поетичного таланту, розповіла про процес написання нової книги «Импрессия», акцентувала увагу присутніх на розділах, тематиці видання; прочитала багато власних віршів. До декламування поезій долучилися бібліотекарі Антоніна Колієнко, Олена Кузьміна, Понкратова Людмила.

 

 


 

Яскравим та мелодійним епізодом зустрічі був перегляд відеороликів з піснями на вірші Надії Фурзенко – «Календарь», «Я с тобою», «Край сосновий» та інші.

Члени літературного клубу «Грань» – Віталій Меланич, Ірина Булахова, Лариса Травникова, Ольга Воробйова, Ольга Суровицька та інші поділилися своїми думками та враженнями від поезій Надії Іваніни, щиро вітали поетесу, декламували вірші!


Наприкінці заходу Надія Іванівна Фурзенко відповіла на питання учасників, присвячених творчим планам, власним поетичним вподобанням та подарувала бібліотекарям бібліотек-філій Сумської МЦБС свою нову збірку поезій «Импрессия». 

 


Поезія – це мистецтво, що вірує у радощі і страждання, зустрічі і розлуки, правду і любов, тому вона, поезія, живе і житиме, доки наші людські серця будуть наповнюватися найтоншими й найглибшими почуваннями. 

 


Дякуємо шановній Надії Іванівні за теплу зустріч, бажаємо міцного здоров’я, поетичного натхнення і віримо в те, що на цьому святі поезії не одну душу заполонило слово!

 

Немає коментарів:

Дописати коментар