понеділок, 20 червня 2022 р.

20 червня - Міжнародний день Wi-Fi

Чи знаєте ви, що більш мільярди людей по всьому світу не мають підключення до Інтернету?

Міжнародний день Wi-Fi щорічно відзначають 20 червня.

 

Цей день більше, ніж просто свято - це глобальна ініціатива, спрямована на подолання цифрової нерівності. Доступ до Інтернету надає людям з розвинених країн, що розвиваються, різноманітні можливості: економічного зростання, покращення соціальної мобільності та комп'ютерної грамотності, розширення кругозору, збагачення знаннями та поглиблення освіти.

Мета акції – у визнанні величезної ролі Wi-Fi, який став частиною життя багатьох людей – у містах та поза ними; у затвердженні важливості здійснення інноваційних проектів, що дозволяють підключати до Інтернету тих, хто поки що не має доступу до бездротових мереж.

Міжнародний день Wi-Fi – це унікальна всесвітня ініціатива, організована Альянсом бездротових широкосмугових мереж під керівництвом Консультативної ради з'єднаних міст (CCAB).

Міжнародний день Wi-Fi нагадує про необхідність вживати заходів щодо вирішення поширеної проблеми відсутності широкосмугової інфраструктури як у розвинених, так і країнах, що розвиваються. 

Сьогодні мільярди людей не мають можливості підключитися до Інтернету! Міжнародний день Wi-Fi націлений на популяризацію технології бездротового доступу, на стимулювання розвитку бездротових мереж, що, зрештою, призведе до полегшення доступу споживачів до широкосмугових мереж у неблагополучних районах світу через здійснення статуту Hope for Connectivity.

За допомогою спеціальної заохочувальної галузевої програми організація відзначає видатні приклади та значущі тематичні дослідження, що підтримують цілі Міжнародного дня Wi-Fi, які наочно демонструють, як можна подолати цифровий розрив.

Міжнародний день Wi-Fi реалізує значну кількість активностей, надаючи зацікавленим сторонам чудову можливість підтримати ініціативи організації, її діяльність та цілі

Робота організації Міжнародний день Wi-Fi націлена на заклик до урядів різних країн, постачальників технологій, виробників обладнання, галузевих форумів та широкої публіці визнати та підтримати важливу роль Wi-Fi у соціоекономічному розвитку, покращити та прискорити доступність підключення до широкосмугових мереж у всьому світі.

http://worldwifiday.com

Немає коментарів:

Дописати коментар