четвер, 16 лютого 2023 р.

"Чужа-своя-рідна": аудіозапис презентації книги Ірини Феофанової

15 лютого в Сумській міській бібліотеці ім. Т.Г. Шевченка відбулася презентація книги "Чужа-своя-рідна" української сценаристки та письменниці Ірини Феофанової. 
 
Пропонуємо вашій увазі аудіозапис творчої зустрічі.













Ця презентація об'єднала багато творчих людей Сумщини: поетів, музикантів, художників. Члени літературно-художнього клубу "Грань" читали власні твори та співали власні пісні. Із глибокими емоційними співпереживаннями слухали виступи викладачів та студентів Сумського училища мистецтв ім. М. Бортянського та учнів гімназії, роздуми багатьої учасників зустрічі.
 
Кожен розповів про свої почуття щодо вторгнення росії в Україну, невимовну біль, емоції і переживання, переосмислення того, що відбувається за останні 11 місяців війни. 

Щиро дякуємо пані Ірині, що відвідала нашу бібліотеку, поділилася із слухачами таємницями творчості, а в якості подарунка для читачів презентувала примірник книги "Чужа - своя - рідна".
 
 
 
 
Книга чекає на свої читачів. Запрошуємо! 
 
Героїні збірки новел «Чужа-своя-рідна» — звичайні українські жінки, життя яких перевернулося догори дриґом із початком повномасштабного вторгнення держави-агресора росії на територію України. Ірпінь, Буча, Ізюм, Херсон, Маріуполь — це міста, звідки героїні — самі, з малими дітьми або й цілими родинами — утікають у пошуках притулку й спокою. Про їхні переживання — часто затаєні для найближчих — авторка розповідає щиро і співчутливо, часом з нотками легкого гумору й суму.

Книжка, сповнена реалістичних описів і життєвих діалогів, зацікавить широке коло читачів. Особливо тих, хто почуває у серці глибокий жаль до кожного українця та українки, які через війну втратили дім, друзів і рідних.

Немає коментарів:

Дописати коментар