вівторок, 25 квітня 2023 р.

Співає Анатолій Тарабан: новий подкаст!

ТАРАБАН Анатолій Миколайович - відомий сумський поет і виконавець. 

В його творчій скарбничці багато популярних мелодій і власних пісень.

Пропонуємо вашій увазі низку композицій із його репертуару.

 

 

 

 

 

 

 

Анатолій Миколайович ТАРАБАН - інженер-будівельник за фахом, а за душевним покликанням - поет і бард. Мабуть тому, що народився на малій батьківщині нашого славетного земляка Остапа Вишні, в селі Грунь, де сама природа спонукає до творчості. І до того ж, в музично обдарованій родині, де співали всі.

А відкрила поетично-музичний талант у юнака вчителька літератури, за що пан Анатолій їй безмежно вдячний.

Змалку  він самотужки навчився грати на гармоніці, а потім, також самостійно, оволодів грою на гітарі. Завжди писав багато віршів, одночасно створюючи власні музичні композиції та освоюючі відомі популярні та класичні мелодії. Грав у шкільних та студентських групах. Працюючи на ВО "Хімпром", був активним учасником художньої самодіяльності.

За родом діяльності пану Анатолію доводилося багато мандрувати, але в подорожах його завжди супроводжували гітара та пісня.

Зараз Анатолій Тарабан живе активним творчим життям у сумському культурному просторі. Він є постійним учасником різноманітних концертів, фестивалів, творчих вечорів та інших мистецьких подій.

Приємного прослуховування!


 

 

Тайм-код: 00.00.20 - Співай, соловейко 00.02.20 - Бесаме мучо 00.05.40 - Осінь стукає в вікно 00.06.35 - Черемшина 00.09.38 - Як над річкою Грунню 00.12.10 - Осінній день

Немає коментарів:

Дописати коментар